#kredittkort

Det er offisielt: NBX Visa kredittkort BIN er live

NBX
2023-03-13
2 min

Vi er glade for å kunngjøre at vårt kredittkort BIN nå er live!

Det er en betydelig milepæl i kort-prosjektet vårt, og vi er glade for å dele med deg at vi er et skritt nærmere lanseringen av NBX Visa-kredittkort.

Hva er BIN?

Et kredittkort-BIN (Bank Identification Number) er de seks eller åtte første sifrene i et kreditt- eller debetkortnummer. Disse sifrene fungerer som en identifikator for den utstedende banken eller finansinstitusjonen som utstedte kortet.

BIN brukes ofte til å bekrefte en transaksjons legitimitet, da den kan gi informasjon om kortinnehaverens opprinnelsesland, korttype (kreditt, debet, forhåndsbetalt) og utstedende bank. Selgere og betalingsbehandlere bruker BIN-er for å forhindre svindel ved å sammenligne BIN-en med en database med kjente uredelige kortnumre.

BIN-en kan også hjelpe med å bestemme hvilken type kredittkort som brukes, ettersom forskjellige kort har forskjellige BIN-er. For eksempel starter American Express-kort med sifrene "34" eller "37", mens Visa-kort begynner med "4".

NBXs Visa kredittkort BIN er 4920 3800. Dette er de første 8 tallene på ditt fremtidige kort.

Hvorfor er dette viktig, lurer du kanskje på?

Det er ganske enkelt et tegn på at kortprosjektet går fremover. Med live BIN kan vi begynne å teste de virtuelle kortene på NBX-plattformen, mens de fysiske kortene er i produksjonen.

Dersom du enda ikke har registrert deg på kort venteliste hos oss, oppfordrer vi deg til å gjøre det slik at du kan være først i køen for å motta kortet. Logg på NBX-kontoen din, og gå til Kort i menyen fra dashbordet. Klikk på Bli med på venteliste-knappen, så gir vi deg beskjed når kredittsjekken er åpen. Følg med på våre sosiale medier og nyhetsbrev for å få med deg de siste nyhetene om NBX Visa-kredittkortet.

Mens du venter på å få tak i NBX Visa-kredittkortet, har vi skrevet et par blogginnlegg for deg:

Kryptokort: Hvilket skal du velge?

NBX Visa kredittkort i Norge: Den beste måten å spare bitcoin på?

#kredittkort
NBX
2023-03-13
2 min
Cookie Consent

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.