#kredittkort

NBX Visa kredittkort i Norge: Den beste måten å spare bitcoin på?

Catharina D.
2023-03-10
7 min

Hva er et kryptokort, og hvordan fungerer det?

Et typisk kryptokort lar deg tjene krypto belønninger, eller konvertere kryptovaluta til fiat-valuta umiddelbart for å betale for varer og tjenester på millioner av steder over hele verden.

Det finnes debet- og kredittkort i kryptomarkedet.

Et forhåndsbetalt kryptokort fungerer som et debetkort der du må laste det opp med krypto på forhånd for å bruke det. Krypto kredittkort fungerer mer som vanlige kredittkort med krypto belønninger. Du kan betale kredittkort regninger med fiat-penger og tjene krypto bonuser på pengene du bruker.

Du kan få tak i et krypto-kort fra en lisensiert utsteder, som en kryptobørs, bank eller annen finansinstitusjon. Kryptokort er ikke risikofrie. Midlene på kortet kan fortsatt miste markedsverdi, og transaksjoner som gjøres med kortet kan være underlagt gebyrer.

Hva er NBX Visa kredittkort?

NBX Visa kredittkort er det første i markedet i Norden som tilbyr cashback i bitcoin. Det er et unikt produkt tilgjengelig for innbyggere i Norge, Sverige, Danmark og Finland som også er NBX-kunder. NBX Visa kredittkort fungerer som et typisk kredittkort, så man må gjennomgå en kredittsjekk for å søke om det. Når kredittsjekken er godkjent, kan man bruke kortet til kjøp og få opptil 4% cashback i bitcoin, verdens mest populære kryptovaluta. NBX Visa kredittkort bruker ikke krypto for transaksjoner.

NBX Visa kredittkort kommer i virtuelle og fysiske form. Det virtuelle kortet er tilgjengelig umiddelbart for internettkjøp, mens det fysiske kortet vil bli sendt i en postkasse.

Cashback nivåer

Nivå 1-3

Nivå 1-3 er beregnet for den største andelen av brukere av plattformen. Disse nivåene gir deg muligheten til å tredoble dine kryptobesparelser. Her kan du klatre fra 0,5% til 1,5% ved å oppnå målene i listen nedenfor.

Nivå 1: 0,5%

Handelsvolum - Ingen krav til handelsvolum

Henvisninger - Ingen krav til henvisninger

Nivå 2: 1%

Handelsvolum - Mellom NOK 100 000 og NOK 200 000 totalt i løpet av de siste 90 dager

Henvisninger - Mellom 16 og 25 personer vervet og godkjent i løpet av de siste 90 dager

Nivå 3: 1,5%

Handelsvolum - Mellom NOK 200 000 og NOK 625 000 totalt i løpet av de siste 90 dager

henvisninger - Mellom 26 og 75 personer vervet og godkjent i løpet av de siste 90 dager

Nivå 4-6

Disse nivåene er forbeholdt våre mest aktive kunder, er aktive brukere av vår OTC tjeneste, bidrar til å bygge ordrebok i form av marketmaking eller på annen måte bidrar til større volum hos oss. Det kan også brukes av de som har store nettverk og har mulighet til å aktivt verve mange nye kunder til NBX. Her kan du få opp til 4% cashback i bitcoin for kjøp du gjør med kortet ditt.

Nivå 4: 2 %

Handelsvolum - Mellom NOK 625 000 og NOK 1 750 000 totalt i løpet av de siste 90 dager

Henvisninger - Mellom 76 og 150 personer vervet og godkjent i løpet av de siste 90 dager

Nivå 5: 3 %

Handelsvolum - Mellom NOK 1 750 000 og NOK 3 000 000 totalt i løpet av de siste 90 dager

Henvisninger - Mellom 151 og 300 personer vervet og godkjent i løpet av de siste 90 dager

Nivå 6: 4 %

Handelsvolum - Over NOK 3 millioner totalt i løpet av de siste 90 dager

Henvisninger - Over 300 personer vervet og godkjent i løpet av de siste 90 dager

Hvordan øke NBX Visa kredittkort cashback nivå?

For å øke cashback-nivået ditt fra 0.5%:

 • Bygg opp volumet ditt på plattformen. Vi vil ta hensyn til de siste 90 dagene av din handelsaktivitet.
 • Henvis nye kunder til NBX. Husk at du også får en henvisningsbonus på 150 kr for hver ny kunde du refererer til NBX. Du får også 20 % av handelsgebyrene de betaler det første året.

Prosessen

For å få et NBX Visa kredittkort:

 1. Registrer deg på NBX-plattformen. Gå til https://nbx.com/no og klikk på Registrer deg for å opprette en konto. Opprett en konto med en e-postadresse og et passord.
 2. Logg inn med dine innloggingsdetaljer. Bekreft din identitet ved å bruke BankID eller ved å oppgi et identitetsdokument. Husk å sette opp 2FA for å sikre kontoen din.
 3. Når identiteten din er bekreftet, gå til Dashboard på NBX-plattformen og klikk på Kort i menyen. Klikk på Bli med i ventelisten.
 4. Når du har blitt med i ventelisten, må du gjennomgå en kredittsjekk. Sjekk Kortfanen for å se om du kan starte en kredittsjekk.
 5. Etter at kredittsjekken er godkjent, vil det virtuelle kortet ditt være tilgjengelig umiddelbart for internettkjøp.
 6. Det fysiske kortet vil bli sendt til postkassen din.

Må ha NBX-appen

Husk at du vil trenge kortinformasjonen din, og en 3DS sikkerhetssjekk som vil bli utløst i NBX-appen hver gang du gjør et internettkjøp. Du må derfor huske å laste ned NBX-appen på smarttelefonen din. NBX-appen er tilgjengelig på App Store og Google Play.

Sammendrag

Her er de viktigste fordelene for deg som benytter NBX Visa kredittkortet:

 • Du trenger ikke å stake eller kjøpe kryptovaluta for å få eller bruke kortet
 • Du kan tjene mer cashback i BTC sammenlignet med andre kryptokort
 • Du kan optimalisere skatteforpliktelsene dine, da NBX Visa-kredittkortet ikke bruker kryptovaluta for transaksjoner
 • Du må ha NBX-appen installert for å bla gjennom de virtuelle kortdetaljene og 3DS-meldinger når du handler online

Registrer deg på ventelisten her og motta varsel når du kan søke om ditt NBX Visa kredittkort.

Oppdatert 03.07.2023:

Ansvarsfraskrivelse

Dette Visa-kortet er utstedt av Enfuce i henhold til lisens fra VISA Europe Limited. Enfuce er behørig autorisert og regulert av det finske finanstilsynet som betalingsinstitusjon for elektroniske penger i henhold til finansinstitusjonsloven av 1994. Organisasjonsnummer: 2992502-3. NBX er en finansagent på vegne av Nordiska Financial Partner Norway AS.

Vilkår og betingelser

Vilkår for Bitcoin cashback, vilkår og privacy notice fra Enfuce, kredittavtale fra Nordiska, angrettskjema for NBX Visa kredittkort finner du på denne nettsiden.

Gå til NBX Visa kredittkort nettsiden.

#kredittkort
Catharina D.
2023-03-10
7 min
Cookie Consent

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.