#bitcoin

Bitcoin setter ny rekord i Euro og overstiger Meta (Facebook) i verdi

Adam Jakobsen
2024-03-04
2 minutter

Flere og flere spør seg hvordan de kan kjøpe Bitcoin i Norge og det med god grunn. I morgentimene i dag steg Bitcoin til over 65.000$, noe som tilsvarer ny rekord i norske kroner (690.000 NOK), men også ny rekord i Euro! For første gang noensinne var en Bitcoin priset til over 60.000€ rundt klokken 9 i dag tidlig. Med en pris på 65.153$ eller høyere vil Bitcoin per nå - så lenge aksjekursen til Meta forblir lik - også være priset høyere enn verdens største sosiale nettverk. For de i Norge som vil kjøpe Bitcoin er det NOK som gjelder og starten på året kunne knapt vært bedre. En økning på 51% bare den siste måneden er helt enestående.

Les om vårt NBX Visa kredittkort med Bitcoin cashback.

Mange lurer på hvorfor Bitcoin stiger i verdi og hvor høyt Bitcoin kan gå. Ingen vet hvor høyt prisen til Bitcoin kan gå, men for to uker siden oppsummerte vi de viktigste hendelsene for Bitcoin i 2024 i linken ovenfor og hvorfor det utelukkende er positive hendelser. I julen skrev vi også om hvorfor du bør vurdere å kjøpe Bitcoin og siden den gang har Bitcoin steget ca. 50%.

Et annet morsomt faktum er at Bitcoin har steget forbi Meta (Facebook) i markedsverdi. Med andre ord er Bitcoin nå mer verdt enn hele Meta som har over 3 milliarder brukere på tvers av plattformene deres. En ny milepæl er dermed oppnådd og det blir spennende å se om Bitcoin evner å overgå markedsverdien til Sølv; per i dag vil det i følge rangeringsselskapet ovenfor bety at Bitcoin må legge på seg omtrent 300 milliarder dollar til i markedsverdi.

Denne teksten er ment å informere og er ikke en investeringsanbefaling.

Beste hilsen,
Adam Jakobsen.
NBX.

#bitcoin
Adam Jakobsen
2024-03-04
2 minutter
Cookie Consent

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.