#bitcoin

Hvordan kjøpe bitcoin i Norge?

NBX
2023-02-03
4 min

For hver dag som går fortsetter Bitcoin å vokse, og etterhvert som den vokser strømmer flere og flere investorer til fordi de får øynene opp for Bitcoin sine unike egenskaper. Er du en av disse, og dette er grunnen til at du har klikket deg inn på denne siden, kan du lese videre for å finne ut hvordan du kan kjøpe og selge bitcoin fra en pålitelig kilde.

Kjøp bitcoin sikkert med BankID på den norske kryptobørsen

Å gjøre din første handel på NBX er lettere enn det kan se ut.

1) Så snart du har logget deg inn på NBX, klikker du på Balanse i menyen.

2) Deretter vil du se saldoer, samt knapper for innskudd og uttak. Velg en valuta du vil sette inn.

3) Trykk på innskuddsknappen.


Vanlig innskudd
Hvis du setter inn penger for første gang, trenger du kun å gjøre en overføring til NBX sin bankkonto gitt informasjonen du ser på skjermen. Kopier og lim inn all nødvendig informasjon når du foretar en bankoverføring fra bankkontoen din. Fiat-innskudd til din NBX-konto blir kreditert din tilgjengelige saldo så snart overføringen er bekreftet av banken vår. Du vil motta en e-postbekreftelse når innskuddet ditt er behandlet. Når det første innskuddet blir kreditert din NBX-konto, vil du se et registrert bankkontonummer i bankkontoseksjonen i kontoinnstillingene dine.

Raske innskudd - Open Banking
Med Neonomics open banking-løsning har vi forbedret innskuddsprosessen betydelig. Når du klikker på innskuddsknappen vil du se instruksjonene på skjermen, klikk Neste for å velge din bank. Avhengig av bank kan du bli bedt om å bekrefte innskuddet med for eksempel BankID. Etterpå vil du se et skjermbilde der du angir beløpet du ønsker å sette inn. Etter å ha klikket på Bekreft-knappen vil innskuddet bli behandlet i løpet av kort tid.

Oppdater Balanse-siden for å se din nye balanse.

Les mer om innskudd og uttak på NBX her.

Hvorfor bruke NBX i stedet for en annen kryptobørs?

NBX er i dag en banebrytende, ekte norsk kryptobørs som setter standarden for brukeropplevelse, åpenhet og sikkerhet.

NBX ble grunnlagt av registrert hos Finanstilsynet og blir revidert av Moore.
Hver eneste kryptobørs lover selvfølgelig sikkerhet– hos NBX er sikkerhet kjernen i alt vi gjør. Vi snakker tross alt om pengene dine, og da er en kun det beste godt nok. Vi tar det et skritt videre for å sikre at sikkerhet og åpenhet går hånd i hånd. NBX har jobbet for å være den beste i sin klasse når det gjelder compliance og åpenhet. Vi setter AML/KYC selskapsgjennomgang foran og i sentrum, noe som gjør det klart hvordan vi opererer. Dette gjør at vi også tiltrekker oss institusjonelle kunder som krever stabilitet, robust sikkerhet og liten risiko, samtidig som de har tillit til å bruke NBX-teknologi til å handle og bruke sikre betalingstjenester.
Mens handel med kryptovaluta og digitale eiendeler inntil nylig har vært forbundet med mystikk og tilsynelatende forbeholdt de mest teknologikyndige investorene, har NBX som mål å gjøre kryptovaluta til en del av alle slags investorers hverdag.

Hvordan registrere seg hos NBX?

For å registrere deg på NBX, følg trinnene nedenfor:

1) Klikk på Registrer-knappen på NBX-hjemmesiden.

2) Skriv e-postadressen din og opprett et passord. Skriv inn passordet i feltene "Passord" og "Gjenta passordet". Når du er ferdig, klikker du på Registrer deg.

3) Etter å ha klikket på Registrer deg-knappen, gå til din e-post og finn verifiseringslenken som NBX har sendt deg.

4) Klikk på lenken i e-posten for å fullføre prosessen.


Registreringen er fullført. Du er nå kunde hos NBX! Før du kan begynne å handle på NBX, må du bekrefte din identitetet.

Denne teksten har til hensikt  å informere og er ikke en investeringsanbefaling.

#bitcoin
NBX
2023-02-03
4 min
Cookie Consent

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.