#staking

Oppdatering på DRep workshops og Cardano grunnlovsarbeid

Eystein Hansen
2024-05-27
3 minutter

Oppdatering om DRep-workshops

Som noen av leserne kanskje vet er Ada North Pool staking poolet eid av Norwegian Block Exchange ganske aktiv i Cardano-økosystemet. Vi har blitt medlem av Intersect og er representert av en NBX-ansatt sammen med andre som på fritiden har gjennomført en serie workshops finansiert gjennom Catalyst og av Cardano Foundation om et code of conduct document for delegated representatives (DRep). Du kan følge historien til denne serien av workshops her, totalt vil det ha blitt holdt 10 workshops når alle de nåværende planlagte workshopene har blitt gjennomført. Den neste er sponset av et Intersect-stipend og vil bli holdt i juni 2024. Du kan kontakte Nordic Cardano Community Discord for å følge med på nøyaktig dato for den. Samfunnet har allerede omfavnet adferdskodeksen og oversatt den til så langt 5 språk og holdt flere workshops utenfor den sponsede serien av workshops, for eksempel i Korea. Hvis du vil involvere deg i DRep-testing, gå til sancho.network hvor styrings-testnettet er i full sving for tiden.

Oppdatering om Cardano grunnloven

Cardano går inn i en ny era med Chang hard fork og dens CIP 1694 relatert til styring av blokkjeden, som vi diskuterte i et tidligere blogginnlegg. En viktig del av Cardano Improvement Proposal er grunnloven og den konstitusjonelle komiteen som vil avvise enhver foreslått styringshandling som ikke er konstitusjonell. En midlertidig grunnlov vil bli publisert i Q2 2024, mens det fullstendige grunnlovsutkastet vil være tilgjengelig i Q3-Q4 med en planlagt serie workshops hvor du for eksempel kan søke om et stipend fra Intersect for å holde en. Merk at en grunnlovsdelegat vil bli valgt fra hver workshop for å delta på den konstitusjonelle konvensjonen i Buenos Aires i desember 2024. 

Påminnelse om NBXs involvering i Cardano

NBX kunngjorde nylig at vi planlegger å være medutsteder av USDM med Mehen. USDM er en fiat-støttet stablecoin i Cardano-økosystemet. Vi tilbyr også staking-tjenester på vår plattform hvor du kan stake Cardano med oss som din forvalter, eller du kan også stake direkte til vår stakingpool ANP. Hvis du vil følge Cardano kursen har vi opprettet en dedikert side for dette som du finner her, eller hvis du vil sammenligne Cardano med andre blockchains markedsverdier, har vi en oversiktsside her.

Denne teksten er ment å informere og er ikke en investeringsanbefaling.

#staking
Eystein Hansen
2024-05-27
3 minutter
Cookie Consent

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.