Cardano Foundation ingår avtal med provins i Argentina

Eystein Hansen

June 6, 2024

2 minuter

Cardano Foundation ingår avtal med provins i Argentina
I ett X-meddelande den 5 juni tillkännagav Cardano Foundation signeringen av ett master collaboration agreement med provinsen Entre Ríos i Argentina. Detta följer mycket aktivitet i Argentina från Cardano, som nämnts i denna Cexplore-artikel från april 2024, samt juridiska utvecklingar som nämnts i tweeten från advokaten och Cardano-ambassadören Mauro Andreoli, som antyder möjligheten att argentinska medborgare kommer att kunna ingå kontrakt i ADA. Intressant nog observerade ambassadören också att Argentinas president delade ett inlägg av Charles Hoskinson om att några av de skarpaste hjärnorna inom kryptovalutaindustrin kommer från Argentina. J.J. Siler, som arbetar för IOG, avslöjade också på X att den konstitutionella Cardano-konventionen kommer att äga rum i Buenos Aires, Argentina i december 2024. Dessutom sker mycket aktivitet relaterad till Cardano i Argentina, som att ett av de bästa universiteten för ingenjörer i Argentina håller ett Cardano-utvecklarevenemang nu den 8 juni. Vad detta kommer att innebära för Cardanos framtid kommer att bli intressant att se, och särskilt den konstitutionella händelsen i december 2024 bör vara en grundläggande händelse för Cardano-blockkedjan när det gäller utvecklingen av dess styrning.

Som en påminnelse, om du vill följa prisrörelserna för Cardano, har vi skapat en dedikerad sida för Cardano-priset som du kan hitta här, eller om du vill jämföra Cardano med andra blockchain-marknadsvärden, har vi en översiktssida här. Vi erbjuder också Cardano-staking på vår plattform och direkt till vår staking pool med ticker ANP.

Denna text är avsedd för information och är inte en investeringsrekommendation.

Cookie Consent

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.