#krypto101

Uke 46 i krypto: Dogecoin (Doge)

Adam Jakobsen
2023-11-24
1 minutt

Forrige uke var en rolig uke for Dogecoin.

Til tross for at ingenting utenom det vanlige skjedde, publiserte Dogecoin Twitter/X-kontoen en oppdatering om "Dogecoin on The Moon"-oppdraget.

Kort sagt dreier oppdraget seg om at Dogecoin-fellesskapet sender en fysisk Dogecoin til månen ved at den vil bli transportert av Astrobotic på Peregrine Lunar Lander. Astrobotic er et selskap som, ifølge deres egen nettside er, "et ansatteid romselskap" som "leverer last til månen for selskaper, myndigheter, universiteter, ideelle organisasjoner og enkeltpersoner". Oppdraget deres er "å gjøre verdensrommet tilgjengelig for verden".

Gjeldende oppskytningsdato er på julaften i år. Dette betyr at Dogecoin-fellesskapet vil (som vi ser det) være leverandøren av den kuleste julegaven i krypto i år. En setning som ofte høres i og rundt samfunnet er "Dogecoin til månen" - noe som om en måneds vil fortsette å bli sagt, men nå i en mer bokstavelig forstand.

Noen løse spekulasjoner dukket også opp forrige uke om potensielle ETF-er utenfor de kjente Bitcoin og Ethereum ETF-ene. Disse spekulasjonene dreide seg om spot ETF-er for store coins i tillegg til de to, så det gjenstår å se om dette noen gang vil bli en realitet.

Når det gjelder prisbevegelser, handlet Doge i området 7 - 8,7 cent (usd) gjennom forrige uke med volum fra 0,5 - 2 milliarder (usd) (omtrentlige tall).

Denne teksten er ment å informere og er ikke en investeringsanbefaling.

Beste hilsen,
Adam Jakobsen.
NBX Teamet.

#krypto101
Adam Jakobsen
2023-11-24
1 minutt
Cookie Consent

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.