#kunngjøringer

Ny token oppføring: Chainlink

NBX
2021-10-15
2 min

Chainlink ble opprettet i 2017 av Sergey Nazarov for å løse blokkjede- orakel problemet. Tradisjonelt sett er ikke blokkjeder i stand til å kommunisere med eksterne datakilder men Chainlink løser dette ved å bruke orakler for å koble blokkjeder med virkelige data, noe som gjør det mulig å bygge hendelser inn i smart-kontrakter. Dette muliggjør bruk av blokkjeder i forskjellige industrier på tvers av flere applikasjoner - alt fra IoT til helsevesenet. Chainlink ERC20 tokens blir brukt til å betale for og levere dataene til og fra en smart kontrakt.

Coin/Token navn: Chainlink [LINK]

Protokoll: Built on top of Ethereum (ERC677)

Nettsted: https://chain.link/

Maks forsyning: 1,000,000,000

Forsyning: ∼455,000,000 (1 Oct 2021)

Nåværende markedsverdi:  ∼$11,500,000,000 (1 Okt 2021)

Hvor kan jeg handle LINK, og hva kan jeg gjøre med det?

Du kan nå handle LINK direkte med oss. LINK kan kjøpes eller selges når som helst, hvor som helst. Du kan bytte den, hodle den, stake den ved å kjøre en node eller låne den for å tjene renter på den. Du kan selvfølgelig bli med i Chainlink -fellesskapet på Discord for å finne ut hvordan du kan bidra og/eller tjene LINK -tokens.


Hvorfor valgte vi å liste LINK?

Hos NBX er vi dedikert til prosjekter/nettverk som bruker verdien av blokkjede teknologi til å omdefinere forretningsmodellene sine, samtidig som de gir både privat- og bedriftsinvestorer nye måter å investere i kryptovaluta på. Vi tror at Chainlink, med sin løsning for blokkjede og tilgang til virkelige data, passer til disse kriteriene.


Ta en nærmere titt på Chainlink

Whitepaper: https://chain.link/whitepaper

Chainlink Labs: https://chainlinklabs.com/

Blogginnlegg av Sergey: https://medium.com/chainlink/chainlink-an-overview-and-our-focus-14f03335b803

Eller sjekk ut denne Github siden for å finne tonnevis med ressurser: https://github.com/JohannEid/awesome-chainlink


Denne teksten har til hensikt  å informere og er ikke en investeringsanbefaling.

#kunngjøringer
NBX
2021-10-15
2 min
Cookie Consent

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.