#kunngjøringer

NBX (re)lanserer Bitcoin-minibank i samarbeid med Blockbridge i Oslo

NBX, Blockbridge
2023-02-16
4 min

Se her norske krypto-entusiaster: ventetiden er over - Bitcoin-ATM-en er tilbake i Norge!

Etter 6 års ventetid, har NBX og Blockbridge, en norsk leverandør av Bitcoin-ATM, inngått et samarbeid for å bringe tilbake nok en spennende krypto kjøpsopplevelse. Si hei til bekvemmeligheten med å kjøpe bitcoin med kontanter, midt i hjertet av Oslo.

Vår oransje Bitcoin-ATM befinner seg i Galleri Oslo ved Oslo S, og er klar til å tas i bruk. Området er et knutepunkt for pengeoverføringstjenester, og det å sende bitcoins kan være et raskere og billigere alternativ. Når du går inn på Galleri Oslo, gå til midten av passasjen, der vil du se Bitcoin ATM ved siden av RIA Money Transfers og MoneyGram.

Å kjøpe bitcoin med vår minibank er veldig enkelt. Slik fungerer det:

  1. Bruk en digital lommebok. Vi anbefaler å bruke NBX-appen for en sømløs opplevelse dersom du allerede er en kunde av NBX eller planlegger å selge eller bytte dine bitcoin i fremtiden.
  2. Ha en bitcoin-mottak adresse klar i enten NBX-appen eller din egen lommebok, som kan skannes via QR-kode.
  3. Sett inn ønsket beløp i kontanter. Minibanken aksepterer 200, 500 og 1000 norske sedler.
  4. Trykk på "BUY". Bitcoins vil være tilgjengelig i din lommebok eller NBX-konto på bare noen få minutter. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 10 minutter før du ser bitcoin i lommeboken din, og opptil 2 timer før du kan bruke dem.

Å integrere kryptovaluta og tradisjonell finans skaper et mer effektivt, tilgjengelig og inkluderende økonomisk system for alle. Ved å introdusere muligheten for å kjøpe bitcoin med kontanter, kombinerer vi det beste av begge verdener: sikkerheten, hastigheten og gjennomsiktigheten til krypto med stabiliteten og tilliten til tradisjonell økonomi. Dette er et stort skritt mot å realisere vår visjon om et mer moderne og rettferdig finansielt landskap.

Vi hos NBX og Blockbridge er forpliktet til å gjøre dette prosjektet langvarig og i samsvar med norsk lovverk. Det er dermed satt noen nødvendige begrensninger for tjenesten: du kan sette inn maks 7 999 NOK per uke og 99 999 NOK per år per kunde. For å foreta en transaksjon vil maskinen be deg legge igjen din e-post adresse, telefonnummer og ta en selfie.

Ikke gå glipp av en mulighet til å få tak i noen bitcoin. Prøv Bitcoin-ATM-en i Oslo i dag. Dersom du har spørsmål, nøl ikke med å kontakte support-team på https://blockbridge.no/contact-us/

#kunngjøringer
NBX, Blockbridge
2023-02-16
4 min
Cookie Consent

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.