#kunngjøringer

NBX presenterer bitcoin cashback program på sitt kredittkort

NBX
2022-12-10
7 min

Etter mye venting, og mye jobbing med leverandører og samarbeidspartnere, kan vi nå endelig presentere vårt cashback-program for det nye kredittkortet, og hvilke muligheter du har for å tjene bitcoin når du bruker det.

Hvordan fungerer kredittkortet til NBX?

NBX-kortet er et kredittkort som gir deg muligheten til å få cashback i bitcoin på opptil 4%. Det er det første kortet i norden som kombinerer et tradisjonelt kredittkort med kryptovaluta cashback. Bli en av de første som tar i bruk den enkleste måten å spare i krypto på.

Hvordan kommer jeg i gang med sparing i bitcoin?

For å begynne å spare i bitcoin, må du først registrere deg på https://nbx.com og bli verifisert som kunde. Når du er verifisert, kan du sette deg på venteliste for NBX-kredittkortet, som du finner i dashbordet når du er logget på plattformen.

Når kortet er lansert, vil du bli bedt om å svare på noen spørsmål, og du vil da være klar til å motta ditt virtuelle og fysiske kort. Med dette kortet kan du begynne å spare i bitcoin, og du får 0,5% i cashback fra første handel.

Hvordan fungerer det?

Du vil tjene bitcoin hver gang du handler med kortet ditt. Du kan beholde bitcoinen på kontoen din, eller bytte den mot NOK, EUR, SEK, DKK eller en annen kryptovaluta. Det viktigste er at det er din bitcoin, og du kan gjøre hva du vil med den!

Hvordan kan jeg få høyere cashback?

Det er flere nivåer på Cashback på kortet.

Man kan stige i nivå på to måter:

1 - Øke hvor mye du handler for på plattformen vår

2 - Verve kunder til NBX fra nettverket ditt

Nivåene går fra 0,5% og helt opp til 4% cashback. Det er de siste 90 dagene som teller i forhold til hvilke nivå man oppnår.

Cashback-nivåer

Nivå 1-3

Nivå 1-3 er beregnet for den største andelen av brukere av plattformen. Disse nivåne gir deg muligheten til å tredoble dine kryptobesparelser. Her kan du klatre fra 0,5% til 1,5% ved å oppnå målene i listen nedenfor.

Nivå 1: 0,5%

Handelsvolum - Ingen krav til handelsvolum

Henvisninger - Ingen krav til henvisninger

Nivå 2: 1%

Handelsvolum - Mellom NOK 100 000 og NOK 200 000 totalt i løpet av de siste 90 dager

Henvisninger - Mellom 16 og 25 personer vervet og godkjent i løpet av de siste 90 dager

Nivå 3: 1,5%
Handelsvolum - Mellom NOK 200 000 og NOK 625 000 totalt i løpet av de siste 90 dager

henvisninger - Mellom 26 og 75 personer vervet og godkjent i løpet av de siste 90 dager

Nivå 4-6

Disse nivåene er forbeholdt de som er mer aktive på plattformen, er aktive brukere av vår OTC tjeneste, bidrar til å bygge ordrebok i form av marketmaking eller på annen måte bidrar til større volum hos oss. Det kan også brukes av de som har store nettverk og har mulighet til å aktivt verve mange nye kunder til NBX. Her kan du få opp til 4% cashback i bitcoin for kjøp du gjør med kortet ditt.

Nivå 4: 2 %

Handelsvolum - Mellom NOK 625 000 og NOK 1 750 000 totalt i løpet av de siste 90 dager

Henvisninger - Mellom 76 og 150 personer vervet og godkjent i løpet av de siste 90 dager

Nivå 5: 3 %

Handelsvolum - Mellom NOK 1 750 000 og NOK 3 000 000 totalt i løpet av de siste 90 dager

Henvisninger - Mellom 151 og 300 personer vervet og godkjent i løpet av de siste 90 dager

Nivå 6: 4 %

Handelsvolum - Over NOK 3 millioner totalt i løpet av de siste 90 dager

Henvisninger - Over 300 personer vervet og godkjent i løpet av de siste 90 dager

Sett deg på venteliste

Når du er registrert på ventelisten vil du være blant de første som mottar en invitasjon til å søke om kortet når det blir tilgjengelig. Vi kommer til å ha et begrenset antall fysiske kort og de som står på venteliste vil bli prioritert. For å bli med på ventelisten, gå til dashbordet og klikk på Kort i menyen og sett deg på listen. Vi gir deg beskjed med en gang kortet er lansert.

Verveprogrammet

Alle fordelene vi tilbyr gjennom verveprogrammet gjelder fortsatt. Det vil si at du fortsatt vil få belønning for hver ny kunde du verver samtidig som du vil tjene på avgiftene som den du har vervet betaler. Det vil si at du både kan tjene på verving samtidig som du kan få høyere bitcoin cashback.

Les mer om verveprogrammet her.

Oppdatert 03.07.2023:

Ansvarsfraskrivelse

Dette Visa-kortet er utstedt av Enfuce i henhold til lisens fra VISA Europe Limited. Enfuce er behørig autorisert og regulert av det finske finanstilsynet som betalingsinstitusjon for elektroniske penger i henhold til finansinstitusjonsloven av 1994. Organisasjonsnummer: 2992502-3. NBX er en finansagent på vegne av Nordiska Financial Partner Norway AS.

Vilkår og betingelser

Vilkår for Bitcoin cashback, vilkår og privacy notice fra Enfuce, kredittavtale fra Nordiska, angrettskjema for NBX Visa kredittkort finner du på denne nettsiden.

Gå til NBX Visa kredittkort nettsiden.

#kunngjøringer
NBX
2022-12-10
7 min
Cookie Consent

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.