#kunngjøringer

NBX-fordelsprogram er endelig her!

NBX
2022-10-17
4 min

Etter hvert som vi fortsetter å nå nye høyder, har vi mottatt flere og flere forespørsler fra dere, våre kunder, om et bonusprogram. I dag er vi glade for å kunngjøre at endelig skjer det! NBX- bonusprogrammet vårt går live og her beskriver vi hvordan det fungerer og hvordan du, din familie og venner kan ha nytte av det. Hvis du er interessert i bonuspremier for både deg selv og hele nettverket ditt, samt gebyrdeling, les videre.

NBX-bonusprogram: Hvilke fordeler har det for deg?

Å henvise venner og familie til produktet du bruker er faktisk kult, ikke bare for å spre ordet, men også bli belønnet for dine anbefalinger. Derfor tenkte vi at alle våre kunder skulle være enda mer fornøyde når de anbefalte NBX, og deres venner - da alle blir belønnet.

Vervebonus Få en bonus for å verve en venn når de registrerer seg hos NBX og verifiserer identiteten sin. Det er veldig enkelt: Det er bare å kopiere vervelenke og sende den til noen du vil verve. Når de klikker på lenken, ser de en invitasjon og felt for e-post og passord for å registrere seg. Når de har registrert seg og har blitt bekreftet - får du en bonus!

Hva er NBX vervebonus? Det er et flat beløp på 150 NOK tilsvarende i BTC, priset på utbetalingstidspunktet. Hvis den lokale valutaen din er forskjellig, og du vil ha en oversikt over hvor mye utbetalingen din vil være, kan du alltid sjekke valutakurser for forskjellige valutaer her eller med en hvilken som helst annen valutavekslingssporing.

Hvem kvalifiserer for det? Enhver NBX-kunde som har en bekreftet konto, kan tjene vervebonuser, i henhold til instruksjonene og vilkårene ovenfor.

Jeg har nettopp registrert meg via en venns vervelenke: hva tjener jeg?

Så du har nettopp blitt vervet av en venn for å registrere deg på NBX? Flott! Ved å klikke på vennens vervelenke, registrere deg og få kontoen din bekreftet, får du også en velkomstbonus.

Hva er NBX velkomstbonus? Det er et flat beløp på 50 NOK tilsvarende i BTC, priset på selve utbetalingstidspunktet

Hvem kvalifiserer for det?Enhver ny bruker som har bekreftet en konto hos NBX gjør det. Konkret betyr dette at du må bekrefte deg selv med BankID eller andre aksepterte dokumenter via vår KYC-prosess, som er nærmere beskrevet her.

Sist men ikke minst: Gebyrdeling

På toppen av vervebonuser og registreringsbonuser, kan du tjene enda flere bonuser når vennene dine handler på NBX-børsen! Med vår gebyrdeling får du 20% av gebyrene dine henviste venner betaler til NBX. Jo mer de handler, jo mer tjener du. Hvis du er nysgjerrig på de aktuelle gebyrene på NBX-plattformen, kan du se mer informasjon her.

Hvordan fungerer utbetalinger for gebyrdeling? Utbetalinger for gebyrdeling deles i valutaen den involverte handelen ble utført i. Samlet sett kvalifiserer enhver valuta som ble brukt i en handel med NBX, enten fiat eller krypto.

Hvordan får jeg min egen vervelenke?

Nå som du har blitt kjent med bonsuprogrammet vårt, er det på tide å dekke hvordan du som NBX-bruker kan få din egen vervelenke i tre enkle trinn:1)Registrer deg på NBX-børsen og bli vår kunde. Husk å bekrefte identiteten din med BankID eller et av de aksepterte dokumentene under prosessen.

2) Når du er logget inn, klikker du på vervefanen i toppmenyen. Øverst på denne siden ser du vervelenken din, og det er her du vil kunne spore alle dine opptjente bonuser.

3) Det er det! Du kan nå kopiere og sende vervelenken til alle du ønsker å invitere til NBX. Du er bedt om å følge våre vilkår og betingelser i sin helhet. Sørg derfor for å lese disse. Vi står for en rettferdig bruk av vårt bonusprogram. Vi oppfordrer ikke vervelenker til å bli brukt som spam eller annet misbruk.

Som du kan se, er det enkelt å bli med og delta i vårt bonusprogram, og jo flere de du inviterer, registrerer seg og handler hos NBX, desto mer vil dine tall tikke opp. Lykke til og husk at vi alltid er tilgjengelige via våre sosiale mediekanaler for spørsmål du måtte ha om bonusprogrammet eller andre aspekter av NBX-opplevelsen!

Denne teksten har til hensikt  å informere og er ikke en investeringsanbefaling.

#kunngjøringer
NBX
2022-10-17
4 min
Cookie Consent

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.