#kunngjøringer

NBX begynner å benytte Demeter.run for Cardano infrastruktur

Eystein Hansen
2023-11-23
1 minutt

Demeter.run
Demeter.run forsøker å gjøre Cardano-infrastrukturen enklere og tillater rask skalering for å støtte millioner av brukere om nødvendig. Noen av partnerne er InputOutputHK (utviklerne bak Cardano), samt handelsplattformen JPG.store (med høyest NFT-volum på Cardano) og nå også NBX, som vi tror er den første CEX-en som tar i bruk infrastrukturen deres. NBX kan dra nytte av skalaen Demeter.run har som infrastrukturleverandør for mange prosjekter for å redusere kostnadene våre og samtidig raskt kunne skalere når etterspørselen øker.

Vi valgte også Demeter.run fordi det er en tjeneste som hjelper til med å lette DApp-utvikling for oppstartsbedrifter/team på Cardano ved å bruke Demeter.run for å håndtere alle infrastrukturbehov.

TX Pipe
TX Pipe lager ikke bare infrastrukturprosjekter. Oura er et flott observasjonsverktøy / reaksjonsverktøy for Cardano-blockchainen som er implementert i nativ rust og bruker Ouroboros mini-protokollen og filtrerer hendelser for å matche spesifikke mønstre. Den egner seg godt for datastrømming sammenlignet med db-sync, et verktøy som ofte brukes for relasjonelle databaser.

Et annet godt eksempel er Aiken, en moderne smart kontraktplattform for Cardano, og noen av de fantastiske Dappene laget med Aiken er Jpg.store, lenfi, Fortuna, Mehen og Encoins. Du kan se en liste over flere prosjekter her.

Scrolls er et verktøy for å bygge og vedlikeholde leseoptimaliserte samlinger av Cardanos on-chain-entiteter. For eksempel pool metadata sorter etter pool-ID. Det har pluggbare lagringsbakender (for øyeblikket Redis) og har dermed veldig høy lesehastighet.

Et siste eksempel er Pallas, en voksende samling moduler som re-implementerer vanlig Ouroboros-protokoll / Cardano-logikk i nativ rust. Dette letter mye utvikling, som for eksempel utforskere og lommebøker.

Kort sagt støtter TX Pipe som selskap det bredere økosystemet og er en av grunnene til at NBX valgte denne spesifikke infrastrukturleverandøren.

#kunngjøringer
Eystein Hansen
2023-11-23
1 minutt
Cookie Consent

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.