#krypto101

Cardano Foundation inngår avtale med provins i Argentina

Eystein Hansen
2024-06-06
2 minutter

Cardano Foundation inngår avtale med provinse i Argentina
I en X-melding av 5. juni kunngjorde Cardano Foundation signeringen av en master collaboration agreement med Entre Ríos-provinsen i Argentina. Dette følger mye aktivitet i Argentina fra Cardano, som omtalt i denne Cexplore-artikkelen fra april 2024, samt juridiske utviklinger som nevnt i tweeten fra advokat og Cardano-ambassadør Mauro Andreoli, som antyder muligheten for at argentinske borgere vil kunne inngå kontrakter i ADA. Interessant nok observerte ambassadøren også at presidenten i Argentina delte en post av Charles Hoskinson om at noen av de skarpeste hodene i kryptovalutaindustrien kom fra Argentina. J.J. Siler, som jobber for IOG, avslørte også på X at den konstitusjonelle Cardano-konvensjonen skal finne sted i Buenos Aires, Argentina i desember 2024. I tillegg skjer det mye aktivitet relatert til Cardano i Argentina, som at ett av de beste universitetene for ingeniører i Argentina holder et Cardano-utviklerarrangement den 8. juni. Hva dette vil bringe for fremtiden til Cardano vil bli interessant å se, og spesielt den konstitusjonelle begivenheten i desember 2024 bør være en grunnleggende hendelse for Cardano-blokkjeden når det gjelder utviklingen av dens styring.

Som en påminnelse, hvis du vil følge prisbevegelsene til Cardano, har vi opprettet en dedikert side for Cardano-prisen som du kan finne her, eller hvis du vil sammenligne Cardano med andre blockchain-markedsverdier, har vi en oversiktsside her. Vi tilbyr også Cardano staking på vår platform, og direkte til vårt staking pool med ticker  ANP.

Denne teksten er ment for informasjon og er ikke en investeringsanbefaling.

#krypto101
Eystein Hansen
2024-06-06
2 minutter
Cookie Consent

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.