Trade on the go. Get our app.
Download

Nå er iPhone NBX-kortet ditt.

Apple Pay er en enkel, sikker og privat betalingsmetode. Nå tilgjengelig på Apple-enhetene dine.

Kjøp krypto og NFT-er og få unike fordeler

Norwegian Block Exchange AS er registrert hos Finanstilsynet.

Kjøp Bitcoin, Ethereum, Cardano, Chainlink, Ripple, Dogecoin, Litecoin og flere kryptovalutaer med kort eller bankoverføring. Handle Real World Assets (RWA) NFT-er som rubiner og safirer. Få Bitcoin cashback med NBX Visa kredittkort.

Den NBX kryptobørsen på iPhone12.Skjermbilde av den NBX-kryptoplattformen på iPhone 12.
Skjermbilde av den NBX-kryptoplattformen på iPhone 12.
Last ned NBX-appen fra App Store.Last ned NBX-appen fra Google Play.

Nybegynner

Er du akkurat i gang med krypto? NBX har det du trenger for å handle. Bruk vår raske handle-funksjon, og få din krypto i løpet av minutter.

Ekspert

Har du mer erfaring med krypto? Nyt turen med de mest populære kryptoene gjennom et avansert, men intuitivt handelsgrensesnitt.

Bedriftskunde

Diversifisering av porteføljen, hedge mot inflasjon, eller Bitcoin på balansen? Vi hjelper gjerne din bedrift med å handle sikkert.

Produktfunksjoner

Nyt fordelene

Praktisk plattform som tilbyr sømløs handelsopplevelse av digitale eiendeler. NBX hjelper deg med å oppleve neste generasjon finansteknologi og utnytte fordelene.

Lettvinthet

Alle innskudd i NOK, inkludert kryptooverføringer, er gratis. Et lavt 0,7% handelsgebyr og en god spread der du som kunde betaler mindre for krypto. Sett inn EUR, NOK, SEK eller DKK med bankkontoen din, eller bruk kort.

NBX-kredittkort

Få opptil 4% cashback på kjøpene dine med NBX-kryptokredittkort. Signup for kort her.
Skjermbilde av den NBX-kryptoplattformen og NBX-kredittkort.

Sikkerhet

NBX er registrert hos Finanstilsynet, og danner et trygt og legitimt sted for handel med kryptovaluta. Vi sikrer din krypto og sørger for forsikring.

NBX-appen

Bruk appen vår til å handle eller overvåke porteføljen din mens du er på farten. Last ned fra App Store eller hent den på Google Play.
Dette Visa-kortet er utstedt av Enfuce i henhold til lisens fra VISA Europe Limited. Enfuce er behørig autorisert og regulert av det finske finanstilsynet som betalingsinstitusjon for elektroniske penger i henhold til finansinstitusjonsloven av 1994. Organisasjonsnummer: 2992502-3. NBX er en finansagent på vegne av Nordiska Financial Partner Norway AS.

2020

Første handel

32K+

Verifiserte kunder

25+

Ansatte

1+ Mrd NOK

Handelsvolum

BEGYNN Å HANDLE I DAG

Lag konto

Opprett en individuell konto og få identiteten din bekreftet. Fyll ut Bedriftskontoskjemaet for å investere som et selskap.

Sett inn

Koble til bankkontoen din, overfør en av de aksepterte valutaene eller bruk ditt bankkort.

Kjøp og selg

Velg fra vårt utvalg av de mest populære kryptovalutaene. Kjøp en hel coin/token eller en brøkdel av den.

Vervebonus

Mockup of the NBX app.

Nyt opplevelsen din med NBX enda mer: hjelp oss å få adopsjon og tjen gratis Bitcoin som belønning for innsatsen din. Bruk din vervelenke når du inviterer venner, familie eller kolleger til å registrere seg, og tjen opptil 150 NOK for hver ny kunde du verver.

Kvinnelige hender som holder en iphone med NBX-plattformen på skjermen.
2020INC logoThe Paak logoLedger logoThe Paak logo
Våre partnere
Cookie Consent

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.