Äntligen! NBX referensprogram är här

NBX, Lars Dobos

October 17, 2022

4 min

NBX når nya höjder och vi får fler och fler förfrågningar från er användare och kunder om ett referensprogram. Idag har vi nöjet att meddela att detta är på väg att hända! NBX referensprogram går nu live och här beskriver vi i detalj hur du och dina nära och kära kan dra fördel av programmet. Läs vidare om du är intresserad av att få bonusar och delade avgifter för både dig själv och hela ditt nätverk.

Vad får du för det?

Att referera vänner och familjen till produkten är faktiskt coolt, inte bara för att sprida ordet utan även för att du får belöningar för dina rekommendationer. Därför har vi tänkt på att alla kunder, och deras vänner, ska bli ännu mer nöjda när de rekommenderar NBX eftersom alla vinner på det.

Referensbonus

Få bonus för varje vän som skapar ett konto på NBX och verifierar sin identitet. Det är väldigt enkelt: Allt du behöver göra är att kopiera din referenslänk och skicka den till någon som du vill bjuda in. När din vänner klickar på länken ser de en inbjudan där e-postadressen och ett lösenord redan är ifyllt. Så fort de har loggat in och verifierat sin identitet får du din bonus.

Vad får du i bonus?

Bonusen är på 150 norska kronor (NOK) omräknat i bitcoin (BTC). Priset i bitcoin räknas ut vid betalningstillfället. Om du har en annan lokal valuta, och du vill veta hur mycket bonusen blir i din valuta, kan du alltid ta reda på växelkursen på NBX eller någon annan tjänst för kursinformation.

Vem kan få bonus?

Alla NBX kunder som har ett verifierat konto, och följer instruktionen ovan, kan få bonus.

Jag har just skapat konto genom en väns referenslänk, vad får jag?

Du har alltså nyss fått en referenslänk av en vän och skapat ett konto på NBX? Bra! Genom att du klickat på din väns referenslänk och skapat ditt konto, och verifierat din identitet, får även du en bonus.

Hur stor är välkomstbonusen?

Välkomstbonusen är på 50 NOK omräknat i BTC vid betalningstillfället.

Vem kan få välkomstbonus?

Alla nya användare som verifierat sitt konto får en välkomstbonus. Konkret innebär det att du behöver identifiera dig med BankID eller liknande via vår KYC-process (kundkännedomsprocess). Mer information om identifiering finns här.

Sist men inte minst: Delade avgifter

Utöver referensbonus och välkomstbonus kan du även tjäna mer bonusar när dina vänner handlar på NBX. Med den delade avgiften får du 20 procent av alla avgifter som dina vänner betalar till NBX. Ju mer de handlar, desto mer får du. Du kan läsa mer om avgifter på NBX plattform här [link missing].

Hur fungerar utbetalningen av delade avgifter?

Delade avgifter betalas ut i den valuta som din vän genomfört en transaktionen med. Detta gäller alla valutor på NBX plattform, både kryptovalutor och fiat.

Hur får jag fram min egen referenslänk?

Nu när du vet hur referenssystemet funkar är det dags att visa hur du som NBX:are kan ta fram din egen referenslänk. Allt du behöver göra är att följa dessa tre enkla steg:

1) Skapa konto och bli kund på NBX. Kom ihåg att du under detta steg behöver verifiera din identitet med till exempel BankID.

2) När du är inloggad klickar du på referensfliken i toppmenyn. Överst på denna sida ser du din referenslänk och det är även på denna sida du kan se hur mycket du tjänat i bonus.

3) Det är allt! Nu kan du kopiera och skicka din referenslänk till alla som du vill bjuda in till NBX. Du kommer att presenteras en sida med de villkor som gäller och vi rekommenderar att du läser igenom dem. NBX står för justa villkor för referensprogrammet och vi vill inte att någon spammar andra med referenslänkar eller andra typer av missbruk av referenslänkar.

Som du kan se är det enkelt att gå med och delta i vårt referensprogram, och ju fler du bjuder in och ju mer de handlar desto mer kommer du se dina pengar ticka in. Lycka till och kom ihåg att vi alltid är tillgängliga i våra sociala mediekanaler för frågor om referensprogrammet och alla andra frågor om NBX.

Denna text är avsedd att informera och är inte en investeringsrekommendation.

Cookie Consent

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.